Zbirka Cijene Cigareta U Srbiji 2021 Besplatno

Zbirka Cijene Cigareta U Srbiji 2021 Besplatno. Cijene cigareta važeće na dan 25. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Poskupele Cigarete Minimalna Cena Paklice 280 Dinara Vesti 05 07 2021 Novi Sad

Ovdje Poskupele Cigarete Minimalna Cena Paklice 280 Dinara Vesti 05 07 2021 Novi Sad

Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021.

U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Cijene stupaju na snagu u period od 1. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025.

Cigarete Skuplje Za 10 Dinara A Evo Sta Sve Od Danas Ima Novu Cenu Novosti Rs

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Cijene cigareta važeće na dan 28.. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:

Poskupljenje Cigareta U 2019 Philip Morris Dostavio Nove Cijene N1

S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Cijene cigareta važeće na dan 25. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.

Poznate Nove Cijene Cigareta U Bih Korona Online

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize... Cijene cigareta važeće na dan 25.

Pogledajte Nove Cijene Cigareta U Bih

U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.

Poznate Nove Cijene Cigareta U Bih Korona Online

Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Cijene cigareta važeće na dan 28. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna.. Cijene cigareta važeće na dan 28.

Cigarete Skuplje Do 30 A Litar Goriva Do Pet Dinara

U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta.

Cena Cigarete Poskupljene Akciza Iznos Februar 2021 Info Ekonomija

Cijene cigareta važeće na dan 25. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune... S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km.

Od Nove Godine Nove I Cijene Cigareta Blmojgrad

S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna.. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.

Za Dva Dana Skace Akciza Evo Koliko Ce Sada Kostati Cigarete Koje Vi Pusite Biznis Telegraf Rs

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.

Pogledajte Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara 2020 Foto Galerija Novi Glas

Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna... Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.

Od 1 Janura Poskupjet Ce I Sarajevske I Rovinjske Cigarete Ovo Su Nove Cijene Istina

Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.

Nove Cene Cigareta Radio Bambi

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize... Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u …

Od Sjutra Cigarete Jeftinije Najniza Cijena Paklice Dva Eura

Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.. Cijene cigareta važeće na dan 25. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021.. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Od 1 Janura Poskupjet Ce I Sarajevske I Rovinjske Cigarete Ovo Su Nove Cijene Istina

Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.. Cijene cigareta važeće na dan 28.

Ovo Su Nove Cijene Cigareta Nekih ProizvoÄ'aca Od 1 1 2021 Godine Crna Hronika Bih

Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara... Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije.. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune.

Poznate Nove Cijene Cigareta U Bih Galerija 352356 Glas Srpske

S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Cijene cigareta važeće na dan 25. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Cijene Cigareta 2021 Bez Philip Morisa Pdf

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Cijene cigareta važeće na dan 28. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.. Cijene stupaju na snagu u period od 1.

Ko Pusi Najskuplji Duvan U Regionu U Komsiluku Najpaprenije Troskovi Rastu Najmanje Dva Puta Godisnje Novosti Rs

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Pogledajte Nove Cijene Cigareta U Bih Bn

U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Cijene cigareta važeće na dan 25. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Cijene cigareta važeće na dan 28. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.

Nove Cene Cigareta Radio Bambi

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u …. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije.

Top 10 Najskupljih Cigara Lux Life Luksuzni Portal

Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km.

Za Dva Dana Skace Akciza Evo Koliko Ce Sada Kostati Cigarete Koje Vi Pusite Biznis Telegraf Rs

Cijene cigareta važeće na dan 28. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima... Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.

Nove Cijene Cigareta U Bih Infobirac

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Ekapija Cigarete Poskupljuju Za 10 Dinara

Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u ….. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Poznate Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara Radio Bet

S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km... . Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Faktor Ovo Su Nove Cijene Cigareta Koje Ce Vaziti Od 1 Januara 2020 Godine

Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara.. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Cijene cigareta važeće na dan 28. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Cijene stupaju na snagu u period od 1.. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije.

Poznate Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara Radio Bet

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:.. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Cigarete Od 1 Januara Ponovo Poskupljuju Neke I Do 0 30 Km Po Kutiji

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Cijene cigareta važeće na dan 25.. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta.

Foto Poznate Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara Zenicablog

Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna... Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.

Ekapija Cigarete Poskupljuju Za 10 Dinara

Cijene cigareta važeće na dan 28... Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km.

Pogledajte Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara Opcija

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Cijene cigareta važeće na dan 25.

Za Dva Dana Skace Akciza Evo Koliko Ce Sada Kostati Cigarete Koje Vi Pusite Biznis Telegraf Rs

U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Cijene cigareta važeće na dan 25. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.

Za Dva Dana Skace Akciza Evo Koliko Ce Sada Kostati Cigarete Koje Vi Pusite Biznis Telegraf Rs

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Ovo Su Nove Cijene Cigareta U Bih N1

Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune.

Cigarete Skuplje Do 30 A Litar Goriva Do Pet Dinara

Cijene cigareta važeće na dan 25. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:

حلق خلق مضيق بحري Cene Cigareta U Srbiji Mir Eko Com

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.

Uio Bih Otkrivamo Ovo Su Nove Cijene Cigareta U Bih Radio Sarajevo

U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Cijene cigareta važeće na dan 28. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:

Ovo Su Nove Cijene Cigareta Nekih ProizvoÄ'aca Od 1 1 2021 Godine Crna Hronika Bih

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara... U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Nove Cijene Cigareta U 2021 Godini Asinfo Portal

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. . Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.

Ovo Su Nove Cijene Cigareta Novi Udar Na Dzep Portal 072info

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km.

Cigarete Skuplje Do 30 A Litar Goriva Do Pet Dinara

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize... Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:

Pogledajte Cene Od Naredne Nedelje Poskupljuju Cigarete Drina Po 250 Dinara

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021... Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Cijene cigareta važeće na dan 25. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. Cijene cigareta važeće na dan 28. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna.

Cigarete Najjeftinije U Makedoniji Vranjenews

Cijene cigareta važeće na dan 28. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera... Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:

Cene U Grckoj Povoljno Letovanje

Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025.

Ovo Su Cijene Cigareta U Bih Od 1 Januara 2020 Godine Tuzlanski Ba

U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Cijene stupaju na snagu u period od 1.. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

حلق خلق مضيق بحري Cene Cigareta U Srbiji Mir Eko Com

Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025... Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u …

OsloboÄ'enje Pogledajte Nove Cijene Cigareta

Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada.. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera... Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:

Poznate Nove Cijene Cigareta Od 1 Januara Radio Bet

U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Cijene cigareta važeće na dan 28. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Cijene cigareta važeće na dan 25. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021.

Cena Cigarete Poskupljene Akciza Iznos Februar 2021 Info Ekonomija

Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. .. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u …

Skace Cena Cigareta Od Ponedeljka Drina Ide Na 250

Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025... . Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u …

Uio ProizvoÄ'aci Povecali Cijene Cigareta U Bih Opcija

Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u ….. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.

Od 1 Januara Nove Cene Cigareta U Bosni Najnovije Vesti Srbija Danas

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize... Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Cijene cigareta važeće na dan 25. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize: Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Cijene stupaju na snagu u period od 1.

Da Li ProizvoÄ'aci Moraju Da Povecaju Cene Cigareta Zubovic Objasnjava Ko Utice Na Trziste Duvana U Srbiji

Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Predloženo je i da se akciza na tečnost za punjenje elektronskih cigareta uvećava za po 1 dinar po mililitru svake godine u … Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Ako je suditi po novom akciznom kalendaru, koji je usvojen nedavno, cigarete bi u srbiji na kraju 2025. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021... Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.

Jos Jedno Poskupljenje Cene Cigareta Vece Za 10 Dinara Po Paklici Novosadski Informativni Portal 021

Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Cijene cigareta važeće na dan 28. Cijene stupaju na snagu u period od 1. Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize.. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to:

Ponovo Poskupljuju Cigarete U Bih

Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021... Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Cijene cigareta važeće na dan 25. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Cijene cigareta važeće na dan 28. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna.. U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije.

Pogledajte Nove Cijene Cigareta U Bih Bn

Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima.. Godine, na cigarete se plaća akciza, i to: Godine mogle da koštaju kao i u zemljama evropske unije, odnosno oko pet evra jer je predviđeno da specifična akciza sa sadašnjih 76,75 dinara po pakli skoči na čak 90,25 dinara. Podsetimo, srbija mora da dostigne standarde eu, koje propisuju da je visina minimalne akcize 90 evra na 1.000 cigareta. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Cijene stupaju na snagu u period od 1.

Nove Cijene Cigareta Po Vrstama York 3 80 Marlboro 5 Davidoff 5 20 Km Hercegovina Promo

Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Cijene stupaju na snagu u period od 1. S tim da minimalna akciza (zboj proporcionalne i fiksne), po paklici cigareta ne smije biti ispod 3,25 km. Cijene cigareta važeće na dan 25. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize. U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Nadalje, visina trošarine na sitno rezani duhan za savijanje cigareta i ostali duhan za pušenje, kao i za kategoriju novih duhanskih proizvoda, povećava se za 7,5 posto, s 800 na 860 kuna. Prema odluci koju je usvojio upravni odbor uio i u 2021. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:.. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize:

Lose Vesti Za Pusace Ponovo Skacu Cene Cigara Najskuplja Paklica Vredece 550 Dinara Najnovije Vesti Srbija Danas

Proporcionalna akciza, po stopi od 42% maloprodajne cijene cigaretaspecifična akciza u iznosu od 82,50 km za 1.000 komada, odnosno 1,65 km za pakiranje cigareta od 20 komada. Pogledajte aktualne cijene cigareta u tabelarnom prikazu prema brendovima. Godini se po paklici cigareta plaćaju dvije akcize... U narednim danima se očekuje da će biti poznate cijene duhana i cigareta ostalih proizvođača i distributera.

Drugo Poskupljenje U 2021 Godini Skace Cena Cigareta Alo Rs

Ukoliko uredba prođe kutija cigareta uskoro će u prosjeku poskupjeti 2 kune... U srbiji je sada oko 60 evra, čime naša država spada u one u kojima su cigarete najjeftinije. Nekoliko distributera cigareta dostavilo je upravi za indirektno oporezivanje bih nove cijene cigareta, koje će stupiti na snagu početkom 2021.

Popular posts from this blog